Projecten

Onze klanten

WL-ICT heeft veel van zijn klanten in de Elektrotechnische bedrijven, het bekabelen van de data en glasvezelnetwerken wordt dan ook al enige jaren uitbesteed, tot volle tevredenheid van onze klanten. We nemen ze dan ook een hoop werk uit handen.

De werken lopen uiteen van 1 aansluiting tot 1500 aansluitingen!! Bij deze klanten is de prijs niet altijd bepalend en kijken ze naar kwaliteit, service, afspraken, vertrouwen en omgang met hun klanten! Ook hebben we nog veel “kleinere” klanten waar we net zo blij mee zijn en die ook dezelfde aandacht krijgen en verdienen!

Waterman Installatie Techniek – Making Retail Work

Waterman is de marktleider in de retail. Wij hebben voor Waterman al diverse mooie grote projecten mogen realiseren o.a. House Of Rituals , Adidas Halo Store en diverse supermarkten waar wij het netwerk hebben mogen aanbrengen. MAKING RETAIL WORK!!!!

 

Heringa & Wuthrich Installatietechnieken

Heringa & Wuthrich Installatietechnieken uit Haarlem is een onderdeel van VpG Techniek.

Wij mogen voor deze gewaarde klant in 14 verzorgingstehuizen het netwerk aanleggen voor de domotica en Wifi. En div glasvezelkoppelingen aanbrengen  tussen verschillende patchkasten.

Dit project duurt tot medio 2026.

 

Zorgpartners Midden – Holland Gouda

Deze heeft in de regio Gouda div. verzorgingstehuizen, hier hebben we pas de nodige aanpassingen gedaan mede om dat de zorg veranderd. Met deze klant moeten we regelmatig snel schakelen en dit is voor ons geen probleem omdat we korte lijnen hebben.

zorgpartners midden holland

Elektrotechnische bedrijven

 

complex
unica
waterman
schulte lestraden
van den pol
groen & aldenkamp