Projecten

Onze klanten

WL-ICT heeft veel van zijn klanten in de Elektrotechnische bedrijven, het bekabelen van de data en glasvezelnetwerken wordt dan ook al enige jaren uitbesteed, tot volle tevredenheid van onze klanten. We nemen ze dan ook een hoop werk uit handen.

De werken lopen uiteen van 1 aansluiting tot 1500 aansluitingen!! Bij deze klanten is de prijs niet altijd bepalend en kijken ze naar kwaliteit, service, afspraken, vertrouwen en omgang met hun klanten! Ook hebben we nog veel “kleinere” klanten waar we net zo blij mee zijn en die ook dezelfde aandacht krijgen en verdienen!

Teva – Pharmachemie Haarlem

Wij zijn hier de vaste huis installateur aangaande alle data en glasvezel bekabeling. Het betreft nieuwe aanleg alsmede mutaties in het bestaande netwerk. Onlangs is er een nieuw fabriekshal gebouwd, hier hebben we een nieuw Cat6 utp netwerk aangelegd alsmede de glasvezel koppeling naar het hoofdgebouw. Dit is onlangs naar ieders tevredenheid opgeleverd.

teva pharmaceutical

CB  Culemborg ( voorheen Centraal Boekhuis )

Dit is het distributiecentrum van Nederland als het om boeken gaat.  De laatste jaren zijn ze zich ook aan het specialiseren in het distribueren van kleding en b.v. spullen van BOL.com. Onlangs hebben we hier nog een speciale sorteerband van Cat6A bekabeling voorzien. Dit datanetwerk bestaat uit 2 rekencentra’s ( MER ) en +/- 10 SER ruimtes , dit alles is redundant in glasvezelverbindingen aangelegd. Ook hier doen we al het data bekabeling werk.

cb culemborg

Zorgpartners Midden – Holland Gouda

Deze heeft in de regio Gouda div. verzorgingstehuizen, hier hebben we pas de nodige aanpassingen gedaan mede om dat de zorg veranderd. Met deze klant moeten we regelmatig snel schakelen en dit is voor ons geen probleem omdat we korte lijnen hebben.

zorgpartners midden holland

Elektrotechnische bedrijven

 

complex
unica
lomans
van den pol
groen & aldenkamp
schulte lestraden
waterman